Carles de Gal·les, descendent de Dràcula, i rei de Romania?

Alerta al panegíric de Goldman Sachs/El País -pamflet del Club de monarques Bilderberg- sobre el feixista Miguel I de Romania -emparentat directament amb els Borbons- i el seu sucós apèndix: "Per inexplicable que resulti, un dels rumors més estesos en els últims mesos a Romania és el que preveu una restauració monàrquica al país amb Carles d'Anglaterra com a rei. Tal cosa no requeriria especials salts dinàstics, a jutjar per les paraules del propi príncep Carles, que es va declarar descendent (encara que al final d'una intricada línia genealògica) de Vlad l'Empalador, és a dir, el mateix comte Dràcula".

Lo de "al final d'una intricada línia genealògica" de Vlad Draculea és una bajanada considerable pels experts genealogistes, doncs la línia és o no és, i no hi ha intrinculis que valgui.

"L'hereu del tron ​​britànic ho diu amb les seves pròpies paraules al final del programa que la cadena de televisió Travel Channel va dedicar a una de les zones de Romania, la de les muntanyes Carpats, el 30 d'octubre passat. Però els rumors a la premsa romanesa eren anteriors. El diari romanès 'Ziua de Cluj' especulava dos dies abans amb la possibilitat que el príncep de Gal·les abdiqués en el seu fill Guillem per poder cenyir-se la corona romanesa".

"Al final, fins a un diari britànic, 'The Scotland Herald', es va fer ressò el 6 de novembre d'aquesta estrambòtica possibilitat. L'única cosa certa és que l'hereu del tron ​​britànic té nombroses propietats agrícoles a Transilvània, on viatja amb assiduïtat".

"L'especulació és absurda, per descomptat", admet l'hispanista Horia Barna, "però reflecteix el desig de molts romanesos de tenir un sistema polític democràtic com el d'altres països europeus. Veiem que al Regne Unit, a Dinamarca, a Suècia, en Espanya... hi ha monarquies constitucionals i són països pròspers i estables".

Democràtic diu el feixista i inclou Espanya, l'Holanda nazi de la casa d'Orange i Royal Dutch Shell o el R.U. amo i genocida de l'OTAN... Només els hi falta acabar amb el Heil Führer!, però s'els veu el llautó nazi sense problemes.