Comite Barberenc/ Defensem les Pensions divendres, sortim al carrer!



Motivats per l’experiència de la vaga general del passat 29-S, en la que diversos col·lectius, entitats, gent i organitzacions d'esquerres de Barberà, vam col·laborar en garantir l’èxit d’aquesta convocatòria i fer sentir la veu de la ciutadania barberenca, hem decidit continuar aquest camí de treball conjunt i coordinat, per plantar cara a la retallada del sistema públic de pensions.

A més de difondre i donar suport a diferents mobilitzacions en marxa, com la manifestació del passat dissabte a Barcelona o la vaga general convocada per dijous 27, també volem portar a barberà aquest debat i aquesta lluita. Aquest proper divendres 28 de gener, coincidint amb l’entrada al Parlament de la reforma de pensions, organitzem un acte informatiu i reivindicatiu a la Plaça de la Vila. A partir de les 19h començarà la xocolatada informativa, que vol combinar, en un ambient agradable, amb una xocolata calenta a les mans, l’intercanvi d’idees i informació sobre aquesta proposta de reforma, que creiem que ens fa molta falta. Com ja hem avançat que el nostre és un posicionament crític, a les 22h convoquem a la gent a participar a la cassolada de protesta, per fer sentir el nostre descontent amb aquesta reforma i les mesures que s’estan triant per sortir de la crisi, que acabem pagant els de sempre. Porteu qualsevol cosa per fer soroll i ens hauran d’escoltar!

El motiu és la darrera ofensiva neoliberal del govern, que segueix orientant la seva política a retallar els drets de les classes treballadores per augmentar els beneficis de les classes més privilegiades. Amb la reforma de les pensions, ocultada darrera de la cortina de fum de la crisi i maquillada amb arguments demogràfics, amaga la privatització d’aquest dret social irrenunciable, ja que amb les noves condicions les pensions es veuran dràsticament retallades, una manera poc subtil de potenciar els plans privats de pensions, que continuen lucrant als de sempre.

Davant d’aquesta nova agressió i el continu atac contra els drets socials que tantes lluites van costar de conquerir, cal tornar al carrer, mobilitzar-se, organitzar-se, utilitzar la creativitat, la valentia, la intel·ligència i la cooperació, per sortir d’aquesta crisi i començar a construir un altre model, pel que us animem a participar en aquesta i futures convocatòries que podreu seguir al nostre bloc http://comitebarbera29s.blogspot.com/

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per el teu comentari.