Crònica d'un descontentament generalitzat 06-12-2010

 Any rere any, diversos col.lectius republicans i d'esquerra, es concentren el 6 de desembre a Madrid per protestar en contra d'aquesta constitució Franco-monàrquica.
 Aquest any no podia ser diferent, diversos milers de manifestants, van tallar els carrers del centre de madrid en protesta d'aquesta constitució il.legal i franquista.
 Amb la bandera republicana a les mans i sota la pluja, seguim entonant cançonetes republicanes en contra de la política servil de ZP, en contra de la nostra monarquia hereva de Franco, en contra de l'especulació i del robatori organitzat als treballadors de tot l'estat espanyol fins arribar a Sol.
 A Sol vam llegir el manifest unitari per aquest 6 de desembre i va intervenir el nostre company, aturat des del 2007, que ha realitzat una marxa des d'Andalusia fins al Congrés per reivindicar un treball digne. Desprès, i en nom de la joventut, va intervenir David Gómez per després cedir la paraula a Nines Mestre.

Per acabar i no trencar la tradició cultural, vam tancar la manifestació amb cançons de Germán i amb visques a la república i "mañana España sera republicana"

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per el teu comentari.