La feudal Qatar també suborna polítics francesos

La família Al Thani, propietària de Qatar, està convençuda que a punta de petrodòlars pot comprar no només coses sinó persones. La seva gegantina producció de gas natural li ofereix els mitjans financers per a exercir un rol cada vegada més important i negatiu en el Món. Mini país amb només 200.000 ciutadans que viuen enmig del luxe sense treballar amb 1,3 milions d'obrers migrants al seu servei, s'ha convertit en exemple d'entitat parasitària, corruptora, amoral, desestabilitzadora i violadora dels drets humans. Foto: Sarkozy i l'emir de Qatar, Hamad bin Khalifa Al-Thani.

Després d'intervenir directament i finançar els grups d'assassins que han negat en sang a Líbia, avui gasta els seus diners a pagar el terrorisme que busca desestabilitzar Síria. Però mentre els àrabs i russos dignes s'han negat a deixar-se subornar pels feudals del segle XXI, una part de la decadent classe política francesa si ha acceptat les seves ofertes. Després de convidar a visitar el seu seudopaís a 10 polítics francesos, els Al Thani han creat un fons de 50 milions d'euros per realitzar inversions a França.

El president Sarkozy acceptaria gustosament els sucosos xecs Qatar. En realitat Qatar no és altra cosa més que una creació del servei secret britànic per frenar una revolució a l'Orient Mitjà. Com creació occidental, es mou més còmoda a París, Londres o Virginia (seu de la CIA) que a Sanaa, Aden, Bàssora, Gaza o Teheran. Han aconseguit assassinar Saddam Hussein ja Muammar al-Gaddafi però no és segur que vagin a obtenir el mateix èxit amb Bashar al-Assad, Izzat Ibrahim al-Duri o el xeic Nasrallah.