L'USPAC dels Mossos d'esquadra a Felip Puig: "La hipocresia d’un conseller"

Comunicat de Josep Ramon Sanahuja, Delegat del sindicat dels Mossos Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC), després de l'enterrament ahir d'Ernest Magriña Serra, mort mentre perseguia un lladre a Montblanc. El conseller d'Interior, Felip Puig, hi va assistir acompanyat del director general de la Policia de Catalunya, Manel Prat, el comissari del cos de Mossos d'Esquadra, Josep Milán, i el cap de la regió policial de Tarragona, Jaume Giné: Conseller (allò d’honorable NO s’ho mereix), finalment va assistir a l’enterrament del meu company diumenge passat. Alhora, vaig llegir a la premsa com deia que, “en moments així seria al costat de la família i aniria a veure al company ferit”. El que no sé, és si li ha dit justament a aquesta família la realitat de l’assumpte: Li ha dit a la muller del company, la missera assegurança d’accidents que tenim? Li ha dit que, fa 3 anys ja vaig demanar que actualitzessin els imports d’aquesta assegurança perquè s’havia quedat obsoleta i desfasada? (segueix)...

Li ha dit que, com sempre, el departament d’Interior va fer cas omís a la petició?

Li ha dit també que vol eliminar el FAS i que l’any vinent no rebrà la quantia de l’ajut per viduïtat?

Li ha dit als fills, que tampoc rebran l’ajut per orfandat que fins ara s’ha donat als fills dels Mossos morts?

Molt em temo, que no els ha dit res de tot això, i molt em temo, que tampoc vol arreglar cap dels problemes que tenim.

Vaig rebre trucades d’uns companys, que volien que li organitzéssim una xiulada el mateix diumenge, però com comprendrà, li ho farem un altre dia perquè en un enterrament, no era el lloc idoni.

Per la meva part, li tornaré a registrar aquesta mateixa setmana un altre escrit que fa referència a aquesta assegurança. Pot fer el que ha fet fins ara, mirar a un altre costat i no respondre cap escrit.

Josep Ramon Sanahuja | Delegat del sindicat dels Mossos Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC).

Interior concedeix a títol pòstum la Medalla d'Or amb distintiu vermell al mosso d'esquadra mort a Montblanc

El funeral d'Ernest Magriña Serra, de 50 anys, s'ha celebrat aquest diumenge al migdia al tanatori de Reus

El Departament d'Interior ha concedit a títol pòstum la Medalla d'Or amb distintiu vermell, la màxima condecoració al cos de Mossos d'Esquadra, a l'agent mort el passat divendres després de caure per un fals sostre mentre perseguia un lladre a Montblanc (Conca de Barberà).