Resistència líbia: "El ministre rata és autoritzat a entrar al Beni Walid lliure"

"Algunes forces pro OTAN s'han posicionat de manera amenaçadora a les inmendiacions de la Beni Walid alliberada per les masses partidàries de la Yamahiriya. Sense entaular combat, les masses únicament han autoritzat l'entrada pacífica a la ciutat del ministre "de defensa" titella del "CNT", acompanyat dels seus guardaespatlles, perquè escolti les exigències dels ancians de les tribus". Foto: Vehicle i tanc de la brigada rata "del 28 de maig" destruïts per la milícia gadafista a Beni Walid.

Els ancians li han advertit que les rates han d'abstenir de tota interferència i reconèixer el consell local popular que s'ha creat com a instància única de poder. Aquesta visita és un reconeixement per part del "CNT" de la victòria revolucionària a la ciutat. Els partidaris de Gaddafi s'han eliminat en cap de la "brigada maig 28" subordinat a l'esmentat ministre de "defensa".

Portaveus rates reconeixen obertament que el 99% de la població de la ciutat dóna suport a la Revolució verda liderada pel Màrtir Gaddafi i avui continuada per les tribus patriotes, la resistència clandestina, els Comitès Populars i els líders que no han estat assassinats per l'OTAN com Aisha i Saif al Islam Gaddafi, Abdallah Senusi i Musa Ibrahim mentre es forgen nous quadres dirigents a la calor de la lluita nacional patriòtica.

Habitants de Beni Walid han observat el sobrevol de drones de l'OTAN, el que significa que els imperialistes disposen de tota la seva força per arrasar del mapa d'aquesta ciutat heroica. Si no ho han fet encara és perquè temen que la principal tribu líbia, els Warfallah, amb un milió i mig de membres repartits per tot el país, s'aixequin en armes contra l'OTAN i els seus sipais.

Simultàniament arriben notícies d'enfrontaments armats a la ciutat sahariana de Sebbha i en Tarjuna entre patriotes gadafistas i rates. A Trípoli un franctirador gadafista ha liquidat a un mercenari. Un dels comandants rata de Misurata, Abdelkader Mohamed libídica, hauria estat eliminat per la cèl·lula "Sakr Elawehd" de la resistència nacional patriòtica.

A la zona de Samno al sud de Líbia un combatent de la resistència ha fet explosiu seu cinturó ple d'explosius causant la mort immediata de nombroses rates.

A la calor de la lluita heroica i difícil d'alliberament nacional es forja una nova generació de lluitadors de la qual sortiran els nous líders nacionals que substitueixin, donant continuïtat al Màrtir Omar el Mokhtar i al Màrtir Muammar al Gaddafi.