Els @IAIOFLAUTAS ocupen el Departament d’Interior per la llibertat dels vaguistes detinguts

Els Pressupostos i darreres mesures presentades pel govern, expliquen des dels @iaioflautas, “aprofundeixen en la línia de destruir la sanitat i educació públiques i universals, ens aboquen a la depressió econòmica i fan que el futur sembli incert i gris. Però tenim una bona notícia: el futur no està escrit. Està en les nostres mans que sigui diferent.”
Les @iaioflautas creuen que és imprescindible una “rebel·lió ciutadana contra els plans de l’oligarquia financera i els seus polítics còmplices”, que volen garantir els seus beneficis sacrificant les nostres vides. El 12 de Maig, celebrant el primer aniversari de l’emergència del gran moviment ciutadà del 15M, “tenim l’oportunitat: farem una massiva i pacífica mobilització europea i mundial.
I direm que tenim alternatives, un pla de rescat ciutadà amb 5 exigències per garantir el dret a l’existència per al 99%:”
1. Ni un euro més per rescatar els bancs.
2. Educació, sanitat pública i de qualitat.
3. No a la precarietat. Retirada de la reforma laboral i la jubilació als 67.
4. Dret a l’habitatge digne
5. Renda Bàsica universal
Avui, 26 d’abril, ocupem la seu del Departament d’Interior i no marxarem fins que no ens rebi el màxim responsable. Estem #enelinteriordeInterior per denunciar:
- els plans de reforma del codi penal per estendre la legislació antiterrorista anunciats pel Ministre de l’Interior i les declaracions del conseller Felip Puig promovent la restricció del dret de reunió, l’enduriment del codi penal, el foment de la delació ciutadana, així com l’empresonament i detenció preventiva.
- la pràctica policial repressiva contra els vaguistes del 29M arreu de l’Estat, on diverses participants en piquets han estat detingudes. I, molt en particular, l’actuació del Departament d’Interior de la Generalitat i el cos de Mossos d’Esquadra que han practicat detencions arbitràries, identificacions massives en concentracions pacífiques, han detingut sindicalistes, promocionen la delació ciutadana mitjançant una web i demanen llistes de participants a les assemblees de les facultats universitàries.
- l’injust i increïble empresonament sense judici de l’ Isma, en Dani i en Javi, per participar a un piquet estudiantil a Diagonal la matinada de la Vaga General del 29M, i el més recentde la sindicalista Laura, per fer una performance.
Només hi ha una explicació a tant despropòsit. Els poderosos estan inquiets i volen atemorir-nos per a què no ens expressem pacíficament als carrers, però els demostrem que no tenim por i tornarem a conquerir el nostre dret a estar al carrer.
Que no estem disposades a perdre els drets d’expressió, manifestació, reunió i vaga, que tant vam lluitar en la nostra joventut per conquerir.
Que volem la llibertat dels nois empresonats!
Que el 12M tornarem al carrer #sensepor!
#EnElInteriordeInterior
Font:http://www.tercerainformacion.es/spip.php?article36667