L'ajuda per als llibres de text a Badalona es retarda

Les famílies hauran de comprar els llibres i el govern reemborsarà part de la despesa quan arribin els diners.

Badalona. (Redacció). - Els pares i mares de Badalona hauran de pagar els llibres de text dels seus fills per al curs que comença el proper setembre. El govern municipal assegura que els diners per als llibres arribarà, però tard. Per aquest motiu demanen a les famílies que adquireixin tot el material i afirmen que, quan arribi l'ajut econòmic, reemborsaran part de la despesa als pares.

Moltes les famílies de Badalona ja havien començat a encarregar els llibres a través de les escoles perquè no confiaven que el PP complís la seva promesa a temps, en part, per la falta d'informació que tenien sobre la implantació de la mesura. El govern local es mostra convençut que els diners necessaris per als llibres de text arribarà. Abans o després, però arribarà. Des de la regidoria d'educació recomanen als pares que guardin els tiquets de compra hi ha les escoles que continuïn amb les tasques de reutilització de llibres.

D'aquesta manera quedaria descartada l'opció del bo-llibre per a aquest curs, un val que rebrien les famílies per canviar-lo pels llibres de text. Això sí, s'obren molts interrogants sobre com s'implantarà la gratuïtat dels llibres. Les famílies de Badalona no saben encara quina part de la despesa els serà reintegrat, quan es retornaran els diners o què es farà amb els llibres que les escoles estan socialitzant.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per el teu comentari.