Quatre noves detencions a Sabadell relacionades amb els fets de la vaga general

 Els Mossos volen detenir un total de 6 vaguistes al llarg del dia.

Pau Llonch, conegut vocalista i lletrista del grup At Versaris, ha estat detingut aquest matí quan sortia de casa seva, a Sabadell. Diversos agents de paisà l'han retingut i emmanillat.

 Llonch, que també és membre de l'MPS, PAH-Sabadell i corresponsal de La Directa, ha tingut el temps just per premer un botó del mòbil per advertir del que estava passant. Els mossos d'esquadra l'han traslladat fins a la comissaria de la Carretera de Prats de Lluçanés, 401, on diverses entitats de la ciutat ja han convocat des de les onze del matí una concentració solidària. A quarts de dotze ja hi havia una cinquantena de manifestants.

 La nombrosa presència de policies de paisà a diferents punts de la ciutat de Sabadell feia preveure més detencions al llarg del dia, totes elles relacionades amb els piquets de treballadors i treballadores de la passada vaga general del 29 de març. A mig matí s'ha tingut coneixement d'altres 3 detencions. L'advocada que s'ha desplaçat fins a la comissaria de la Gran Via del municipi vallesà ha estat informada que en total seran 6 les detencions d'aquesta nova ràtzia. L'acusació policial és de coaccions, danys i desordres públics.

Alguns dels imputats els acusen de participar a les mobilitzacions de la plataforma Sabadell Lluitant i militen a la CNT i el 15-M. Amb aquestes noves detencions ja són 113 les manifestants detingudes a Catalunya per les mobilitzacions del 29M contra la reforma laboral. L'última onada de detencions es va viure a Badalona el passat mes de juny.

 Font:http://www.vilaweb.cat/noticia/4029004/20120718/quatre-noves-detencions-sabadell-relacionades-fets-vaga-general.html

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per el teu comentari.