Concentració de suport davant l’oficina d’Unnim de Torre Romeu


Com segurament ja sabeu aquesta nit, les companyes de la PAH, l’han passat tancades a una l’oficina que Unnim té al carrer Banyoles, a Sabadell.
 
Les companyes s’hi van tancar ahir al obrir l’oficina cap a les cinc i hi porten tancades des de llavors per aconseguir una dació.
 
El cas d’aquesta dació es especialment injust ja que Unnim (ara propietat de BBVA) demana 4.000€ per avançat abans de signar la dació.
 
No només l’Ahmed no te aquests diners sinó que a més els entenem com un xantatge barroer.
 
Per l’entitat aquestes diners son totalment insignificants mentre que per l’Ahmed són una barrera inassumible per aconseguir la dació, proposta de mínims de la PAH en tots els casos d’execució hipotecaria de la primera vivenda.
 
Doncs bé, nosaltres no cedirem. Exigim una dació total i sense xantatges. Exigim firmar la dació sense haver de pagar per avançat i de moment ja hem passat tota la nit dins l’oficina.
 
Ara convoquem a una concentració a la porta de l’0ficina (carer Banyoles 2) a les 8:00.
 
Aprofiteu per venir a donar suport i, si podeu, portar café, aigua i alguna cosa per menjar per les companyes que són a dins.


Moltissimes gràcies a les moltíssimes persones, companyes de lluita de la ciutat i veines del barri que han passat a mostrar la seva solidaritat.

Els moments compartits aquesta nit deixen clar que Unnim no ha aconseguit ni aconseguirà fer-nos callar.


Podeu seguir la informació a moment al tuiter de la PAH de Sabadadell.