Es confirma la mort del coronel Jamis Gaddafi

El doctor Hamza Touhami ha confirmat que fa diversos mesos ell personalment va donar sepultura al coronel Jamis Gaddafi, un dels líders militars de la resistència a la invasió imperialista de Líbia, format a l'Acadèmia Mikhaïl Frunze de Moscou i cap de la Brigada 32 del exèrcit Libi. L'enterrament es va produir en presència del seu germà Saif al Islam, actualment en detenció a mans de la tribu rebel de Zinta. La família Gaddafi ha pagat un alt preu per defensar la independència nacional del país. Líbia: Les protestes contra el CNT s'estenen en el pitjor hivern en 40 anys

Les protestes contra la CNT libi ara s'estén a moltes ciutats a Líbia, on es manca de tot: ni mantes, ni aigua, ni electricitat, ni menjar.

Hi ha disturbis generalitzats que els mitjans de comunicació no volen cobrir. A les ciutats del Jebel Nafusa com Nalut, Zinta, Jadua, Kabau, Yefren, Kalaa, Rojban, Kikla o Riayna, hi ha manifestacions contínues. Ahir, va ser Misrata, Benghazi, Trípoli, Derna i Tobruk.

Reina la confusió. El CNT estava pensant probablement que durant l'hivern, la gent es mantindria en la calor de la llar, aquells que encara tenen cases, però són milers les persones que viuen als afores de les ciutats en tendes de campanya. Difícils condicions de vida, resultant de la destrucció massiva organitzada pels terroristes de l'OTAN amb els seus bombardejos.